Новини

Останні події

В Одеському зоопарку відкрито новий вхід у мавританському стилі. Фото

Сьогодні, 2 вересня 2020 року, у День народження Одеси, міський зоопарк отримав прекрасний подарунок.

У рамках Міської програми «Зоопарк-100» завершено I етап реконструкції - відкрито для відвідувачів нову вхідну групу з боку Преображенського парку.

Новий вхід у зоопарк виконаний у мавританському стилі, як і вхідні групи в парк Преображенський. Відразу за аркою відвідувачам зоопарку відкривається прекрасний вид на озера з птахами і красивий міст.

«Для нас це дуже важливо. Старий вхід з боку Новощіпного ряду був непрезентабельний. Одеський зоопарк дуже багато втрачав, зокрема й з точки зору іміджу. Там і транспорт поставити ніде було. А тут продумана парковка для машин і автобусів. І вхід через упорядкований красивий парк налаштовує на відвідування зоопарку - театр починається з вішалки. Своїми силами ми б не подужали такий масштаб робіт. Я впевнений, що реконструкція зоопарку за рахунок виділених містом коштів буде реалізована повністю. Одеський зоопарк стане кращим в Україні», - сказав директор зоопарку Ігор Бєляков.

Як зазначив на відкритті мер Одеси Геннадій Труханов, у рамках Міської програми «Зоопарк-100» запланована повна реконструкція звіринця, її повинні завершити до 100-річчя Одеського зоопарку.

«Сьогодні вкотре я хочу сказати слова подяки директору і всім співробітникам зоопарку. Тут працюють дійсно прекрасні люди, віддані своїй професії. І ми хочемо, щоб 100-річний ювілей Одеський зоопарк зустрів в абсолютно новій якості», - сказав міський голова.