Новини

Останні події

Нове відділення в Єврейській лікарні починає надавати цілодобову допомогу одеситкам

Сьогодні, 1 вересня 2020 року, почало працювати нове гінекологічне відділення Міської клінічної лікарні №1 (Єврейської лікарні).

Тут будуть надаватися планова та ургентна допомога, проводитися хірургічні операції, в тому числі і лапароскопічні. Відділення на 30 ліжок обладнано всім необхідним для надання післяопераційної допомоги хворим, а також вагітним на ранніх термінах.

Нове відділення, як і раніше відкрите відділення реанімації, є частиною головного хірургічного корпусу, де згодом також будуть відкриті нові приймально-діагностичне відділення з операційним блоком, нейрохірургія, відділення загальної хірургії та травматології. Таким чином, тут сконцентрується надання всієї ургентної допомоги, коли в одній будівлі зможуть синхронно працювати мультидисциплінарні команди фахівців.

Відкриваючи нове відділення, Одеський міський голова Геннадій Труханов зазначив, що на кінець вересня готується до відкриття приймально-діагностичне відділення Єврейської лікарні, а також завершаться благоустрій території з організацією логістики руху машин екстреної медичної допомоги та облаштування навісу при вході в головний хірургічний корпус.

«Медичний персонал у міських лікарнях має величезну практику роботи і відповідно високу кваліфікацію. Однак люди хочуть отримувати хороші медичні послуги в нормальних умовах, тому ми планомірно приводимо одеські медзаклади в належний вигляд і поступово вирівнюємо ситуацію в усіх одеських міських лікарнях», - зазначив Геннадій Труханов.