Новини

Останні події

Мер Одеси провів робочу нараду з питання ремонту школи №130

В Одеській школі №130 на вул. Миколи Аркаса завершуються внутрішні оздоблювальні роботи і ремонт покрівлі корпусів молодшої школи. Незабаром розпочнеться ремонт спортивного залу, а в подальшому - оновлення фасаду, благоустрій пришкільної території та облаштування багатофункціонального спортивного майданчика.

Про це заявив мер Одеси Геннадій Труханов під час виїзної робочої наради, наголосивши, що капітальний ремонт будівлі не проводився понад 40 років.

«Пріоритет у нашій роботі - безпека в навчальному закладі. У приміщеннях зі стін були зняті всі легкозаймисті облицювальні матеріали, проведено ремонт внутрішніх приміщень. Сьогодні завершується монтаж системи пожежної безпеки. Така робота проводиться абсолютно у всіх освітніх закладах міста», - розповів мер Одеси.

****
В Одеській загальноосвітній школі №130 навчаються близько 1200 учнів. Це одна з найчисленніших шкіл цього району. Раніше в цьому мікрорайоні була відремонтована школа №45, а в навчально-виховному комплексі №19 проведено капремонт покинутого корпусу, який довгі роки стояв закритим, і організована робота дитячого садка.