Новини

Останні події

В Одесі розпочав роботу V відкритий освітній педагогічний форум. Фото, відео

Суворовський район відкрив роботу V відкритого освітнього форуму «Сучасна одеська школа. Партнерство заради майбутнього». Аналогічні «мозкові штурми» пройдуть у всіх районах міста.
«У ці дні в Одесі проходить освітній форум. П'ятий, ювілейний. У всіх районах міста обговорюються найактуальніші питання шкіл, дитсадків і позашкільних установ. Також розглядаються пропозиції, які увійдуть до плану роботи департаменту освіти та науки Одеської міської ради на наступний рік. А ті пункти, які вимагають бюджетного фінансування, - до Міської програми розвитку освіти», - розповів Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Також, у рамках роботи форуму, директорка департаменту освіти та науки Олена Буйневич представила звіт по Суворовському району за результатами минулого року.
Аналогічні звіти будуть представлені у всіх районах міста.
***
Реєстрація на освітній форум проходила з 1 жовтня, всього зареєструвалося 487 осіб. Запрошення на 4 заходи отримали 200 учасників - по 50 у кожному районі. Серед учасників форуму - педагоги, представники системи освіти, наукові співробітники та батьки, які підготували свої пропозиції щодо розвитку системи освіти в Одесі. 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 

Матеріали доповіді