Новини

Останні події

В Одесі обговорили питання підтримки і соціального захисту багатодітних сімей

В Одесі громадські організації багатодітних сімей чотирьох районів міста об'єдналися в товариство «Громадська рада багатодітних сімей Одеси». На думку членів товариства, таке об'єднання йде на користь усім, так як дозволяє рівномірно розподілити роботу організації і справедливо охопити увагою членів багатодітних сімей усього міста, роблячи більш конструктивним діалог з міською владою.

Сьогодні, 15 жовтня 2020 року, відбулася перша зустріч керівництва товариства і його районних представників з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим.

Під час діалогу було обговорено питання, що стосуються поліпшення житлових умов багатодітних сімей, розвитку системи освіти та інших соціальних напрямків. Директорка департаменту праці та соціальної політики Олена Китайська відзвітувала про виконання чинних міських соціальних програм. Також напередодні прийняття Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки товариству багатодітних сімей надано можливість актуалізувати пункти Програми.

«Усі міські програми складені на підставі взаємодії з жителями міста, безпосередньо з тими, на кого вони розраховані. З упевненістю можу сказати: вони відображають проблеми, з якими стикаються одесити, і спрямовані на їх вирішення», - прокоментував результати зустрічі Геннадій Труханов.