Новини

Останні події

Громадський бюджет: в Одеській школі №10 облаштовано спортивний майданчик. Фото

Більшість навчальних закладів у центральній частині міста не мають достатньої території для організації сучасної багатофункціональної спортивної бази.

Так, до недавнього часу в спеціалізованій школі №10 на вул. Десятого квітня взагалі була відсутня вулична спортивна база.

З ініціативи батьків і педагогів у рамках громадського бюджету тут був облаштований баскетбольний майданчик: проведені демонтаж старого і укладання нового асфальтного покриття, на яке нанесено спеціальне покриття; встановлені огородження і освітлення майданчика, а також баскетбольні кільця.

Крім того, майданчик придатний для занять міні-футболом - придбані ворота, а також передбачена можливість натягнути волейбольну сітку.

21 жовтня 2020 року на новому майданчику школи №10 пройшли перші змагання з баскетболу серед старшокласників. Привітати школярів прийшли мер Одеси Геннадій Труханов і чотириразовий чемпіон України, а сьогодні президент Одеської міської федерації баскетболу Вадим Пудзирей.

Учні отримали напуття від легендарного одеського баскетболіста, який свого часу тренував гравців баскетбольного клубу «БІПА», а також подарунок від міського голови - баскетбольні, футбольні та волейбольні м'ячі.

«Упевнений, благоустрій пришкільній території буде продовжено. Ми також обговорили з дирекцією школи першочергові ремонтні роботи. В Одесі - понад 120 шкіл, на жаль, ми не можемо одночасно відремонтувати всі. Проте останні п'ять років проводиться системна робота, і ми поступово відремонтуємо всі одеські школи», - підкреслив Геннадій Труханов.