Новини

Останні події

Одеський виконком ухвалив рішення. Відео, фото, перелік рішень

22 жовтня 2020 року в Великому залі Одеської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Одеської міськради.

Велася пряма трансляція засідання. 

В ході засідання розглянуто проєкти рішень:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ

Доповідає: Бедрега Світлана Миколаївна – заступник міського голови – директор департаменту фінансів

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 січня 2020 року № 01 «Про погодження бюджетним установам, які фінансуються з бюджету міста Одеси, лімітів споживання електричної та теплової енергії, водопостачання, водовідведення, природного газу та інших видів енергоносіїв у 2020 році».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Доповідає: Гладченко Катерина Леонідівна – заступник директора Департаменту надання адміністративних послуг

1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Зубкова Андрія Дмитровича.

2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Керкеснера Сергія Володимировича.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

Доповідає: Савченко Юрій Олександрович – перший заступник директора департаменту муніципальної безпеки

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунальної установи «Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради» основних засобів». (ЗНЯТО)

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунальної установи «Муніципальна варта» основних засобів».

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 травня 2016 року № 145 «Про затвердження Порядку здійснення координації та контролю діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, зареєстрованих на території міста Одеси».

ПИТАННЯ ПРИМОРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Доповідає: Буймович Сергій Ігорович – перший заступник голови Приморської районної адміністрації

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 21 червня 2012 року № 219 «Про передачу на баланс КП «ЖКС «Фонтанський» житлового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Педагогічна, 24».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

Доповідає: Осадченко Олег Володимирович – заступник начальника управління капітального будівництва

1. Про передачу установі комунальної власності «Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому» та закріплення за нею на праві оперативного управління автотранспортних засобів.

2. Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Одеської міської ради народних депутатів щодо заборони відчуження об’єктів нерухомості.

3. Про передачу комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання модульної транспортабельної котельні, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Цегельнозаводська, 2а, індивідуальних теплових пунктів, розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Цегельнозаводська, 2 і 2а, та зовнішніх інженерних мереж.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

Доповідає: Китайська Олена Петрівна – директор департаменту праці та соціальної політики

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до Програми зайнятості населення м. Одеси на період до 2022 року, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2743-VІІ».

2. Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

3. Про затвердження рішення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, від 19 жовтня 2020 року, протокол № 12.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Доповідає: Тетюхін Сергій Миколайович – директор департаменту економічного розвитку

1. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в м. Одесі на одну особу за липень-вересень 2020 року.

2. Про затвердження переліку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, яким здійснюватиметься відшкодування частини кредитних коштів, що залучені ними на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків.

3. Про встановлення двоставкових тарифів на послуги постачання теплової енергії, яка надається населенню обслуговуючим кооперативом «Хвойний».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ

Доповідає: Буйневич Олена Валеріївна – директор департаменту освіти та науки

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про створення комунальної установи «Одеський інклюзивно-ресурсний центр № 9» та затвердження її статуту».

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Доповідає: Якименко Людмила Анатоліївна – в.о. начальника служби у справах дітей

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 вересня 2018 року № 394 «Про створення комісій з питань захисту прав дітей у м. Одесі».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Доповідає: Мостовських Наталя Іванівна – заступник директора департаменту міського господарства

1. Про заходи щодо ліквідації снігових заметів та ожеледиці на території м. Одеси в зимовий період 2020-2021 років.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 28 серпня 2014 року № 201 «Про заходи щодо підвищення рівня санітарно-побутового обслуговування мешканців та гостей міста Одеси».

3. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Бурлаченка О.В. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

4. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Хоружі В.С. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

5. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми розвитку та збереження зелених насаджень м. Одеси на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 08 лютого 2017 року № 1607-VII».

6. Про затвердження актів приймання-передачі з державної до комунальної власності територіальної громади м. Одеси квартир № 130, № 218, № 365, розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Жаботинського, 56-А.

7. Про затвердження акта приймання-передачі з державної до комунальної власності територіальної громади м. Одеси кімнати житловою площею 14 кв.м, що складає 445/1000 квартири № 6, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 21.

8. Про внесення змін до схеми руху тролейбусного маршруту № 14 та запровадження перевезень тролейбусами з автономним ходом від акумуляторних батарей.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

Доповідає: Попаз Ілля Петрович – заступник начальника управління реклами

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПИТАННЯ СУВОРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Доповідає: Горячев Роман Олександрович – перший заступник голови Суворовської районної адміністрації

1. Про надання багатодітній сім’ї Кунц Л.І. квартири № 213 у будинку № 50, корпус № 1, по вул. Проценка в м. Одесі.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Доповідає: Ахмеров Олександр Олександрович – в.о. директора департаменту комунальної власності

1. Про закріплення за комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3» Одеської міської ради на праві оперативного управління частини приміщень першого поверху нежитлової будівлі загальною площею 131,6 кв.м, яка розташована за адресою: м. Одеса, вул. Юхима Геллера, 43.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 28 березня 2019 року № 128 «Про передачу майна, яке обліковується на балансі Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради, на баланс інших виконавчих органів та комунальних установ Одеської міської ради».

3. Про закріплення за комунальною установою «Муніципальна служба комунальної власності Одеської міської ради» на праві оперативного управління нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси – приміщень, окремо розташованих будівель та споруд.