Новини

Останні події

Мер Одеси проінспектував роботу нового світлодіодного освітлення в приватному секторі

22 жовтня 2020 року Одеський міський голова Геннадій Труханов проінспектував роботу нового світлодіодного освітлення вулиць у приватному секторі, а також поспілкувався з жителями району, який за його геометричні пропорції на мапі одесити часто називають «Золотий трикутник».

«Ми встановлюємо системи освітлення нової якості. Роботи стартували з Суворовського району і триватимуть. Я впевнений, до кінця наступного року у нас в місті не залишиться неосвітлених вулиць, провулків і внутрішньоквартальних проїздів», - розповів Геннадій Труханов.

Роботи в цьому мікрорайоні ще не завершені, але вже сьогодні отримали гарний відгук в одеситів.

Також була відзначена важлива робота, яка проводиться останні чотири роки з укладання асфальтного покриття, якого раніше тут ніколи не було. На сьогодні капітально відремонтовані 15 вулиць (більш ніж 30 тис. кв.м), ще по чотирьох ведеться розробка проєкту.

Діти цього мікрорайону ходять до гімназії №7 на вул. Ростовській. Тут недавно було завершено капітальний ремонт фасаду та облаштування багатофункціонального спортивного майданчика, який сьогодні користується великою популярністю.