Новини

Останні події

Нові об'єкти на Паустовського: тенісний корт, IТ-лабораторія, стадіон і ігрові майданчики. Фото

В Одесі завершено капітальний ремонт ще одного пришкільного багатофункціонального спортивного майданчика - біля школи №71 на вул. Паустовського.

Крім стандартної інфраструктури, тут з'явився перший у Суворовському районі корт для занять великим тенісом.
22 жовтня 2020 року Одеський міський голова проінспектував новий стадіон, а також роботи з благоустрою території, що проводяться в розташованому поруч дитячому садку №225.

На сьогодні облаштовані три ігрових майданчики з тіньовими навісами. Всього їх буде 11. До кінця року планується оновити ще один. Роботи щодо інших майданчиків будуть продовжені наступного року. Раніше в дитсадку було виконано утеплення фасаду, ремонт покрівлі та заміна вікон і дверей.

Також міський голова відвідав комунальний позашкільний заклад «Одеська станція юних техніків «Сигма», розташований навпроти школи №71.

Тут працюють 66 гуртків. З 2015 року в закладі проводився поетапний ремонт, починаючи від заміни вікон до ремонту фасаду з нанесенням тематичного муралу.

А в 2019 році в рамках проєкту IT-MiniLab громадського бюджету в закладі розпочала роботу сучасна ІТ-лабораторія, яка оснащена інтерактивною дошкою, лазерним і кольоровими принтерами, 3D-принтером і 3D-ручками, графічними планшетами і двома ноутбуками.

Також у СЮТ «Сигма» придбано: фотоапарат, штатив, комплект предметної зйомки, 5 наборів для робототехніки «Лего», сучасні токарний і деревообробний верстати. Кабінет укомплектований новими сучасними меблями.

«На одній лінії розташовані освітні заклади для дітей від дошкільного до старшого шкільного віку. Ми приділили увагу кожному з них, поступово створюючи прекрасні умови для розвитку, навчання та виховання дітей різного віку. Ось так сьогодні, я вважаю, потрібно ставитися до молоді і наших дітей, формуючи не тільки освічене, але й різнобічно розвинене, виховане і здорове покоління», - зазначив Геннадій Труханов.