Новости

Последние события

Одессу посетила делегация Министерства по восстановлению Украины. Фото, видео

В Одесі з офіційним візитом перебуває Віцепрем’єр-міністр з відновлення України - Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

У рамках програми візиту міністерська делегація виїхала на проспект Добровольського, де триває демонтаж конструкцій зруйнованої частини будинка, та поспілкувалася з мешканцями, які втратили свої квартири. 

«Отримали зворотний зв'язок від людей. Наразі вже 12 власників мають підтвердження на компенсацію за знищене майно і незабаром оберуть собі нерухомість та зможуть переїхати у нове житло. Хотів би подякувати міській владі й військово-цивільній адміністрації за те, що швидко пройшли всі процедури», - сказав Олександр Кубраков. 

Своєю чергою Геннадій Труханов відзначив оперативне реагування профільного Міністерства на прохання передивитися коефіцієнти виплат за знищене майно, що дозволило в Пересипському районі привести компенсацію до ринкових цін. 

Також міський голова доповів віцепрем'єр-міністру щодо планів муніципалітету з відновлення пошкоджених та знищених ворожими атаками будинків в Одесі.