Новости

Последние события

В двух парках Одессы проводят инвентаризацию объектов. Фото

В Одесі проводиться інвентаризація об'єктів у дендропарку Перемоги і Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка з розробкою документа, який врегулює питання утримання цих парків. 

А саме: буде передбачена організація та впорядкування об’єктів інфраструктури, елементів благоустрою та об’єктів для провадження підприємницької діяльності. Це унеможливить розміщення в парках будь-яких інших об’єктів, які не передбачені документом.

Перші напрацювання обговорили під час наради профільних структур одеської мерії під головуванням міського голови Геннадія Труханова.

Крім іншого, було запропоновано відмовитися від розташування в парках автокав'ярень на користь стаціонарних, які будуть мати уніфікований сучасний архітектурний стиль, що буде гармонійно вписаний у середовище.

«Ми готові розвивати стосунки з підприємцями, але це мають бути цивілізовані відносини. Крім іншого, є місця в парках, де колись були майданчики для відпочинку. Розглядаємо можливість поновлення практики організації аналогічних місць для дозвілля населення, зокрема фізичних активностей», - підсумував міський голова.

Готовий документ буде винесено на розгляд сесії Одеської міської ради.