Новости

Последние события

Заседание одесского исполкома. Онлайн-трансляция

24 февраля  2022 года в Большом зале Одесского городского совета (г. Одесса, пл. Думская, 1) на заседание Исполнительного комитета Одесского горсовета собрались руководители исполнительных органов горсовета.

Одесский городской голова выступил с заявлением

Прямая трансляция заседания

 

 

У зв'язку з воєнним станом мер Одеси Геннадій Труханов скасував заплановане засідання Виконавчого комітету та виступив із заявою.

"Шановні члени виконкому, ЗМІ, одесити!
У країні запроваджено воєнний стан. Управління переходить до військового командування.

Звертаюся до одеситів – обов'язково мати із собою документи.

Завдання міської влади – продовжувати забезпечувати роботу об'єктів інфраструктури, життєдіяльність міста.

Працює міський оперативний штаб. Ми інформуватимемо одеситів. Зараз ситуація така: для громадянських людей правильно зараз залишатися у межах свого звичайного життя, допомагати рідним, близьким. Підприємствам та організаціям слід продовжувати працювати, дбати про своїх працівників, забезпечувати суспільні потреби у товарах та послугах. По можливості перевести частину працівників на дистанційну роботу.

Сьогодні школи працюють у дистанційному форматі, створено чергові класи. Про подальший формат навчання інформуватимемо додатково.

Прошу одеситів без потреби не виходити з будинків.

Зараз порушився звичний спосіб життя. Це викликає панічні настрої – у магазинах та на заправках черги. Звертаюся до одеситів. Треба розуміти, що ми почали жити у нових реаліях.

Прошу всіх дотримуватися спокою, не піддаватися паніці, стежити та довіряти лише офіційним джерелам інформації».