Новости

Последние события

Сегодня состоялось заседание одесского Исполкома. Видео

15 вересня 2022 року відбулось засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради. 

Під час засідання розглянуто проєкти та прийнято наступні рішення:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ

1. Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 08 грудня 2021 року № 797-VІІІ «Про бюджет Одеської міської територіальної громади на 2022 рік»

ПИТАННЯ ЮРИДИЧНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ

1. Про внесення змін до Плану діяльності Виконавчого комітету Одеської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік, затвердженого рішенням Виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 листопада 2021 року № 333

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

1. Про передачу Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради на баланс та в управління автотранспортних засобів, що обліковуються на балансі Комунальної установи «Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради» 

2. Про передачу автотранспортних засобів, що обліковуються на балансі Комунальної установи «Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 червня 2018 року № 259 «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв, що містять службову інформацію та використовуються в роботі виконавчих органів Одеської міської ради»

ПИТАННЯ ВІДДІЛУ МОБІЛІЗАЦІЙНОЇ ТА ОБОРОННОЇ РОБОТИ

1. Про внесення змін до Міської цільової програми сприяння розвитку підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань територіальної громади міста Одеси на 2022 – 2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 09 лютого 2022 року № 865-VIII

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ АРХІТЕКТУРИ ТА МІСТОБУДУВАННЯ

1. Про хід виконання у 2021 році Міської цільової програми розвитку інформаційної системи містобудівного кадастру на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2021 року № 48-VІII

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 29 червня 2022 року № 969-VIII «Про орендну плату за використання комунального майна територіальної громади м. Одеси у період дії воєнного стану»

БЛОК ПИТАНЬ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про надання житлового приміщення із фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, сім’ї гр. Пана̀сенка Миколи Олександровича

2. Про внесення змін до Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги вразливим верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 24 грудня 2020 року № 19-VIІI

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я

1. Про передачу Департаменту інформації та цифрових рішень Одеської міської ради на баланс (в управління) майна, що обліковується на балансі Комунальної установи «Одеський міський центр здоров'я»

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Дитяча міська поліклініка № 1» Одеської міської ради у новій редакції» 

3. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Одеської міської ради у новій редакції»

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

1. Про звільнення суб’єктів господарювання на період дії воєнного стану від плати за тимчасове користування місцями комунальної власності територіальної громади м. Одеси для розташування тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності та елементів вуличної торгівлі на території Лузанівського парку та пляжу «Лузанівка»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 27 серпня 2014 року № 5233-VI «Про встановлення вартості харчування учнів та вихованців у закладах освіти м. Одеси»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження переліку закладів, що включені до базової мережі закладів культури комунальної власності територіальної громади міста Одеси»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про продовження строку виконання Міської цільової програми надання безповоротної фінансової допомоги об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків м. Одеси – учасникам Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ», на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16 вересня 2020 року № 6384-VII»

2. Про надання безповоротної фінансової допомоги учаснику Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» – Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ПОСЕЙДОН»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ТРАНСПОРТУ, ЗВ’ЯЗКУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

1. Про впровадження у порядку експерименту автоматизованої системи контролю оплати вартості послуг із паркування.

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 27 серпня 2014 року № 5286-VI «Про затвердження переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів на території м. Одеси, у новій редакції»

3. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про продовження строку виконання Міської цільової програми «Безпека дорожнього руху в місті Одесі» на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 11 грудня 2019 року № 5471-VII»

Рішення Виконавчого комітету, прийняті 15 вересня 2022 року, буде оприлюднено найближчим часом.