Новости

Последние события

Сегодня состоялось заседание одесского Исполкома. Видео

29 вересня 2022 року відбулось засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради. 

 

Під час засідання розглянуто проєкти та прийнято наступні рішення: 

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Доповідає: Броварська Марина – директор Департаменту документально-організаційного забезпечення

1. Про орієнтовний поточний план роботи Виконавчого комітету Одеської міської ради на ІV квартал 2022 року

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

Доповідає: Слюсаренко Ігор – начальник Управління реклами

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами

ПИТАННЯ ВІДДІЛУ КАДРОВОЇ РОБОТИ

Доповідає: Коваленко Олег – начальник Відділу кадрової роботи

1. Про затвердження нагородження Почесною грамотою Виконавчого комітету Одеської міської ради

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Доповідає: Делінський Олександр – в.о. директора Департаменту комунальної власності

1. Про передачу Установі комунальної власності «Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому» на баланс та закріплення за нею на праві оперативного управління автотранспортних засобів

2. Про передачу Комунальному підприємству «Одеське міське проектно-виробниче бюро архітектури та містобудування» Одеської міської ради на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання майна, що обліковується на балансі Департаменту комунальної власності Одеської міської ради

3. Про передачу Малиновській районній адміністрації Одеської міської ради на баланс та в управління нежитлових приміщень першого поверху загальною площею 69,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Цвєтаєва, 52

4. Про передачу Малиновській районній адміністрації Одеської міської ради на баланс та в управління нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 153,1 кв.м, яке розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Ігоря Іванова, 5, приміщення 101

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

Доповідає: Китайська Олена – директор Департаменту праці та соціальної політики

1. Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Одеської міської ради від 31 травня 2018 року № 210 «Про створення міської комісії з розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України»

2. Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 квітня 2018 року № 158 «Про створення міської комісії з розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України або брали участь у бойових діях на території інших держав, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я

Доповідає: Нікогосян Левон – в.о. директора Департаменту охорони здоров'я1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Міський спеціалізований будинок дитини № 1» Одеської міської ради у новій редакції»

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Спеціалізований психоневрологічний будинок дитини № 3 «Сонечко» Одеської міської ради у новій редакції»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Доповідає: Розов Андрій – в.о. директора Департаменту екнономічного розвитку

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про надання згоди на списання з балансу Комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Одеса» основних засобів»

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА МАРКЕТИНГУ

Доповідає: Чернова Оксана – директор Департаменту міжнародного співробітництва та маркетингу

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про продовження строку виконання Міської цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та маркетингу на території міста Одеси на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 22 липня 2020 року № 6224-VII»

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ВЗАЄМОДІЇ З ОРГАНАМИ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ

Доповідає: Кочергін Андрій – в.о. начальника Управління з питань взаємодії з органами самоорганізації населення

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про продовження строку виконання Міської цільової програми розвитку органів самоорганізації населення в м. Одесі на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 06 лютого 2020 року № 5645-VII»