Новости

Последние события

Атака на Одессу: известно о 21 погибшем. Фото, видео

Вчора ворог вкотре підступно наніс ракетні удари по Одесі. Зруйновано будівлю рекреаційного об'єкта, пошкоджено приватні будинки, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі. 

Сьогодні мер Одеси знову виїхав на місце влучання ракет. В інтерв'ю іноземним ЗМІ  Геннадій Труханов висловив думку, що друга балістична ракета була навмисно випущена ворогом через деякий час, щоб вбити ще більше українців. Адже ворог розумів, що на місце трагедії вже прямують на допомогу. 

«Вбиті та поранені рятувальники, медики, працівники Національної поліції, цивільні. Станом на зараз відомо про 21 загиблого», - зазначив міський голова. 

На місці продовжують працювати оперативні та міські служби, благодійні організації та волонтери. 

Внаслідок вчорашніх ворожих атак у лікарнях Одеси знаходяться понад 50 постраждалих, з яких багато хто у тяжкому стані та в реанімації.

«Міська влада з перших хвилин на місці, поруч з людьми. Допомагаємо закривати вікна та двері, поки що плівкою та ДСП, щоб мінімізувати  потрапляння холодного повітря та осадів у приміщення. На сьогодні таких 52 будинки, обстеження триває. Людям надається вся необхідна допомога в оформлюванні документів на матеріальну допомогу та компенсацію», - розповів міський голова. 

Також Геннадій Труханов подякував всім міжнародним та національним фондам, які  працюють в Одесі та завжди знаходяться  поруч із міською владою та людьми.