Новости

Последние события

Сегодня в последний путь провели Сергея Тетюхина

18 березня в Одесі провели в останню путь Сергія Миколайовича Тетюхіна. Донедавна він був першим заступником міського голови, змінивши наприкінці минулого року костюм на військову форму. 

У той фатальний день 15 березня 2024 року він примчав рятувати людей, але російська ракета забрала його життя. Тоді загинула 21 людина. 

«Багато років життя Сергій віддав нашому місту та одеситам. Він був ефективним управлінцем, зробив чимало корисного для Одеси і міг зробити ще. Але прийняв для себе рішення обрати шлях захисту України. Дякую Сергію за все! Світла памʼять!» - сказав мер Одеси Геннадій Труханов під час прощання.

Тетюхін Сергій Миколайович
Народився 25 червня 1974 року в Житомирській області.
Отримав освіту у трьох вишах: Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова («Правознавство»), Одеському державному економічному університеті («Банківська справа»), Одеському державному політехнічному університеті («Комп’ютерні системи управління»).
Працював на різних посадах у банківській та комерційній сферах.
З 2017 року розпочав роботу в міській раді на посаді директора Департаменту економічного розвитку. Згодом очолив Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху і був призначений заступником Одеського міського голови. З травня по листопад 2023 року – перший заступник Одеського міського голови. 
Був членом Виконавчого комітету Одеської міської ради.