Новости

Последние события

Мэр Одессы встретился с парламентской делегацией Франции. Фото, видео

Одеський міський голова Геннадій Труханов зустрівся з парламентською делегацією Французької Республіки на чолі з головою Національних зборів Франції пані Яель Брон-Піве. 

«Сьогодні Одеса серед тих українських міст, які найбільш потерпають від ворожих атак. Але водночас Одеса стала одним із символів українського спротиву. Наше перебування тут - це також нагода привітати зусилля та стійкість, які демонструють одесити», - сказала пані Яель Брон-Піве.  

Мер Одеси подякував французькому народу за гуманітарну допомогу та всебічну підтримку. Під час діалогу сторони обговорили поточну ситуацію в місті, питання забезпечення життєдіяльності міста, а також заходи щодо підвищення безпеки. 

«Ми ведемо нерівну війну і перемагаємо завдяки патріотизму наших людей.  Наш спротив буде ще більш ефективним, якщо прагнення перемоги буде підкріплено достатньою кількістю сучасної зброї. Крім того, постійні повітряні загрози виснажують мирних одеситів і морально, і фізично. Ми також потребуємо сучасних засобів протиповітряної оборони», - зазначив Геннадій Труханов.