Новини

Останні події

Мер Одеси Геннадій Труханов провів зустріч з представниками провідних будівельних компаній міста

10 січня 2019 року в Одеській міській раді відбулася робоча нарада з представниками провідних будівельних компаній міста. Зустріч провів мер Одеси Геннадій Труханов.

У нараді взяли участь: заступник Одеського міського голови Петро Рябоконь, представники управлінь капітального будівництва, архітектури та містобудування, департаментів охорони здоров'я, освіти і науки, оборонної роботи, а також представник ДСНС України в Одеській області Олександр Полохач.

На зустрічі обговорювалося питання можливого сприяння будівельних організацій у реконструкції будівлі пожежного депо в Привокзальному провулку, де базується 2-а пожежно-рятувальна частина 6-го Державного пожежно-рятувального загону ДСНС України в Одеській області, а також питання розширення мережі пожежних депо.

Крім того, учасники зустрічі обговорили питання реалізації Концепції створення додаткових місць у закладах дошкільної освіти. Зокрема, можливість відкриття закладів дошкільної освіти комунальної власності на перших поверхах багатоквартирних житлових комплексів.

Згідно з новими державними будівельними нормами також допустимо розміщення на перших поверхах висотних житлових комплексів амбулаторій сімейної медицини. Під час робочої наради було розглянуто і можливість виділення будівельними компаніями таких приміщень місту при зведенні висотних житлових будинків. За підсумками наради спільно з будівельними організаціями буде розроблено «дорожню карту» для вирішення в партнерстві з міською владою піднятих на нараді питань.