Новини

Останні події

В Одесі з нагоди Дня Соборності України вручили нагороди

22 січня 2019 року в Україні відзначають День Соборності України та 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

З цієї нагоди в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбулися урочисті збори. На зустрічі були присутні: представники органів влади Одеської області, Збройних Сил України, силових структур, дипломати, працівники сфери освіти, медицини, соціальної сфери, вчені, діячі культури і мистецтва, представники громадських організацій, волонтери.

«Вітаю всіх із Днем Соборності, бажаю миру, сімейного тепла і єднання в заради розвитку України - єдиної незалежної держави від заходу до сходу, від півночі до півдня», - привітав присутніх у залі Геннадій Труханов.

З нагоди свята були вручені високі державні та регіональні нагороди.

Розпорядженням Одеського міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомі трудові досягнення, особистий внесок у справу служіння територіальній громаді міста Одеси та з нагоди відзначення Дня Соборності України Почесною відзнакою Одеського міського голови «Подяка» нагороджені:

- Любарська Інна Анатоліївна – заступник директора департаменту – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту бухгалтерського обліку та звітності Одеської міської ради;

- Солончук Олена Олексіївна – завідувач архівного сектору загального відділу департаменту документально-організаційного забезпечення Одеської міської ради.