Новини

Останні події

На Кримському бульварі в Одесі буде оновлено роллердром. Фото

4 лютого 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з юними спортсменами, що займаються екстремальними видами спорту.

Мета зустрічі - обговорення питання про оновлення наявного роллердрому, розташованого поруч із загальноосвітньою школою №13 на вул. Кримській.

Чотири роки тому діти брали участь у розробці технічного завдання для проекту будівництва скейтпарку, відкритого на День міста у 2017 році в парку ім. Т.Г. Шевченка і сьогодні бачать необхідність розвитку відповідної інфраструктури в районах.

Роллердром має зручне розташування в Суворовському районі і користується популярністю у підлітків, які люблять кататися і виконувати трюки на велосипедах, самокатах і роликах. На сьогодні майданчик і елементи для виконання трюків знаходяться в незадовільному стані.

На зустрічі також були присутні керівники профільних департаментів Одеської міської ради, дирекція школи, жителі району. За результатами зустрічі було прийнято рішення про розробку проекту благоустрою, який повинен передбачити, зокрема, огорожу території і безшумність елементів роллердрому для підвищення безпеки і комфорту всіх учасників, а також збереження території від актів вандалізму.