Новини

Останні події

Мер Одеси провів особистий прийом громадян. Фото

21 лютого 2019 року Одеська міська голова Геннадій Труханов провів особистий прийом громадян. Більшість звернень стосувалися сфери житлово-комунального господарства, зокрема ремонту під'їздів, інженерних мереж і покрівлі.

Також були розглянуті питання про поліпшення енергопостачання ряду багатоквартирних будинків за рахунок будівництва нової підстанції, благоустрою територій, документального оформлення господарської діяльності та надання пільг.

Одним з важливих питань, піднятих на прийомі міського голови, стало розгляд звернення про розвиток спортивної інфраструктури для занять спортивною гімнастикою. Цей вид спорту передбачає встановлення стаціонарних спортивних снарядів, що вимагає постійного приміщення і не може культивуватися на спортивній базі загальноосвітніх шкіл. Під час діалогу було відзначено, що цього року буде розпочато будівництво багатофункціонального спортивного комплексу в Київському районі. Спорудження буде являти собою сучасну енергоефективну дворівневу будівлю. На цокольному поверсі розташується сучасний стрілецький тир з повною інфраструктурою. А на першому поверсі - спортивний зал площею понад 1500 кв.м з висотою стелі більше 9 метрів для гімнастичних видів спорту.

Міський голова доручив керівникам профільних структурних підрозділів Одеської міської ради розглянути можливість організації занять спортивною гімнастикою і в інших районах міста.

Всі питання взяті на контроль і будуть вирішуватися в рамках чинного законодавства України.