Новини

Останні події

Геннадій Труханов зустрівся з міжнародними експертами в сфері туризму. Фото

Одеса стала учасником Міжнародної організації «Маркетинг європейських міст». Членство в цій організації дає можливість ефективної співпраці з європейськими країнами у сфері туризму.

10 квітня 2019 року міський голова Геннадій Труханов в одеській мерії зустрівся з віце-президентом з питань індустрії зустрічей об'єднання «Маркетинг європейських міст» паном П'єром Паоло Маріотті і главою туристичного комітету Міжнародної організації економічного співробітництва і розвитку (OECD) паном Армандо Перес.

Міжнародні експерти беруть участь у конференції «Туризм як інструмент міжкультурної взаємодії», яка проводиться в Одесі в рамках Міжнародного туристичного тижня.

Під час зустрічі сторони обговорили питання розвитку туристичного потенціалу Одеси та інтеграції міста у світову туристичну індустрію.

«Сьогодні ми володіємо всім необхідним для переходу на новий рівень розвитку Одеси. Нам важливо бути гідно представленими на міжнародній туристичній мапі. І в цьому питанні місту важлива підтримка міжнародних партнерів», - прокоментував підсумки зустрічі Геннадій Труханов.