Новини

Останні події

Мер Одеси проінспектував роботи з благоустрою та продовження Траси здоров'я

19 квітня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов провів розширену нараду з керівниками структурних підрозділів мерії з благоустрою та продовження Траси здоров'я. У нараді також взяли участь представники приватних компаній, які ведуть свою діяльність на ділянці вздовж велопішохідної траси, які висловили готовність взяти участь у благоустрої територій.

Як повідомили фахівці, загальнобудівельні роботи естакади (між 8-ю і 10-ою станціями Великого Фонтану) завершені.

Так, завершується встановлення перил і проводиться освітлення. Підготовлено основу під нанесення дорожнього покриття. Триває будівництво підпірних стін праворуч і ліворуч від естакади, після чого почнеться облаштування місць з'єднання естакади з Трасою здоров'я. Також планується привести в належний вигляд сходи - спуск на пляж.

Наразі завершуються проектні роботи, після чого фахівці розпочнуть укріплювальні робіти під самими сходами, що не заважатиме відпочивальникам. Ремонт сходів розпочнеться після завершення курортного сезону.

Наразі за рахунок позабюджетних коштів триває облаштування доріжки від естакади до ЖК «Морська симфонія», де планується розділення потоків відпочивальників: на велосипедний - через паркінг житлового комплексу та пішохідний - по набережній.

Міський голова обговорив з представниками приватних компаній питання продовження благоустрою набережної від житлового комплексу до ротонди в Аркадії.

Також тривають роботи щодо приведення в належний вигляд самої ротонди. На верхній терасі буде розташовано загальнодоступний оглядовий майданчик з облаштованими місцями для відпочинку одеситів, на нижній - кафе.

Поруч знаходиться один з муніципальних піщаних пляжів, який до курортного сезону буде приведений у належний вигляд.