Новини

Останні події

Мер Одеси виступив на засіданні Муніципалітету Регенсбурга. Фото. Відео

28 квітня 2022 року Одеський міський голова Геннадій Труханов виступив із промовою під час засідання Муніципалітету міста-побратима Регенсбург (Федеративна Республіка Німеччина).

Під час засідання обговорювалися питання поточної ситуації в Украіні та Одесі, тимчасового перебування громадян України в Німеччині, надання Одесі гуманітарної допомоги, а також підтримки щодо включення історичного центру Одеси до Списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Геннадій Труханов подякував мешканцям міста-побратима Регенсбург, працівникам Муніципалітету Регенсбурга та меру міста пані Гертруд Мальц-Шварцфішер особисто за солідарність з Україною та всебічну підтримку нашого міста, яку проявляє Регенсбург.

«Україна – єдина! І одесити вкотре це підтверджують. Наші захисники – це відважна та самовіддана українська армія. Збройні Сили України та сили Територіальної оборони міста Одеси стримують напади військ окупантів та роблять усе можливе заради безпеки наших громадян. Завдяки всім цим людям Одеса була, є і буде містом-героєм. І ніхто ніколи не зможе зламати наш дух! Дух свободи та життєрадісності! Єдність та взаємопідтримка з кожним днем наближають нас до перемоги над окупантами», - сказав Геннадій Труханов.

19 березня 2022 року // До Одеси направлені дві машини з продуктами харчування тривалого зберігання, засобами гігієни, медикаментами, аптечками, одягом, спальними мішками, карематами, електричним обладнанням та іншими необхідними для нашого міста предметами  
 

03 березня 2022 року // Мер міста-побратима Регенсбург (Федеративна Республіка Німеччина) пані Гертруд Мальц-Шварцфішер: Регенсбург хоче зробити все можливе, щоб допомогти вам. Вже сьогодні ми приймаємо багато громадян України, серед них є одесити. Крім того, ми готові надати допомогу у вигляді медикаментів, медичних товарів, захисту для пожежників. 

14 квітня 2022 // В Одесу доставлено продукти харчування, засоби гігієни, одяг, медикаменти та предмети для пожежогасіння з міста-побратима Регенсбург