Новини

Останні події

Капремонт перехрестя Преображенської та Пантелеймонівської планують завершити в червні. Фото. Відео

11 травня 2022 року мер Одеси Геннадій Труханов проінспектував перебіг ремонтних робіт на перехресті вулиць Преображенської та Пантелеймонівської.

На сьогодні на перехресті встановлено нові опори освітлення та контактної мережі трамвая, частково змонтовано контактну мережу.

Облаштовано сучасне бетонне покриття під укладання трамвайної інфраструктури та змонтовано трамвайне полотно.

Також змонтовано павільйон першої в Одесі трамвайної зупинки "Віденського типу".

Проводяться роботи з укладання нижнього шару асфальтобетонного покриття проїзної частини. Паралельно проводяться роботи з благоустрою тротуарів.

Наступним етапом передбачено укладання верхнього шару дорожнього покриття та монтаж перлітної огорожі.

Завершальним етапом робіт стане встановлення елементів організації дорожнього руху, що дозволить відновити рух транспорту через перехрестя.

«Війна, на жаль, пригальмувала темпи ремонтних робіт. Але, попри все, ми їх продовжуємо. Плануємо закінчити капремонт цього перехрестя до середини червня та перейти до наступного етапу. Тут нам потрібна підтримка всіх учасників дорожнього руху та адміністрації "Привозу". Плануємо організувати виділені смуги для громадського транспорту та автомобілів. Аналогічно буде організовано рух і по Новощіпному ряду. Тільки разом ми можемо навести лад і зробити рух транспорту в місті комфортним для всіх його учасників», - підбив підсумки наради Геннадій Труханов.