Новости

Последние события

Одесса благодарит героический Николаев и передает помощь. Видео

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України Одеса надає допомогу містам, які постраждали внаслідок ворожих атак. Це, зокрема, продукти харчування, гігієнічні засоби, питна та технічна вода, матеріали для проведення ремонтних робіт та інше.

9 серпня чергова вантажівка з продуктами харчування була направлена до Миколаєва - міста, яке з перших днів потерпає від ворожих обстрілів. Консерви, борошно, олія, цукор, крупи, макаронні вироби - це те, що дозволить сформувати у місті продуктові запаси на певний період часу.

«Ми вкотре приїхали до вас, щоб передати допомогу від одеситів, які сьогодні надійно захищені насамперед завдяки нашим воїнам та, звичайно, стійким мешканцям Миколаєва. Хоробрим українцям та українкам, які щодня наближають нашу перемогу. 10 вересня – День народження Миколаєва. Буквально тиждень тому, 2 вересня, був День міста Одеси. І нехай нам сьогодні не до свят, але одне я знаю точно: наступні дні народження наших міст ми святкуватимемо у вільній та мирній Україні», - наголосив мер Одеси Геннадій Труханов.

* * * * 
День міста Миколаїв відзначається щороку, у другу суботу вересня. Цього року багатостраждальний Миколаїв зустрічає своє свято у статусі Міста-героя України.