Новости

Последние события

За стойкость и мужество жители Николаева отмечены наградой «За оборону Одессы». Видео

День міста Миколаїв відзначається щороку, у другу суботу вересня. Цього року багатостраждальний Миколаїв зустрічає своє свято у статусі Міста-героя України.

9 серпня мер Одеси Геннадій Труханов відвідав Миколаїв, щоб передати допомогу та особисто подякувати за мужність мешканцям та захисникам героїчного українського міста.

«Сьогодні спокійне життя Одеси забезпечують ЗСУ та Миколаїв. Саме це місто знаходиться біля південних рубежів оборони і страждає від росіян. Окрім допомоги Миколаєву, ми також хочемо виразити свою подяку кожному жителю міста в особі мера Олександра Сєнкевича», - сказав Геннадій Труханов.

Вшановуючи героїчне місто України та його мешканців, мер Одеси Геннадій Труханов вручив меру Миколаєва Олександру Сєнкевичу почесну відзнаку «За оборону Одеси».

Почесна відзнака Одеського міського голови «За оборону Одеси» передана територіальній громаді Міста-героя України Миколаєва за стійкість, мужність і героїзм, виявлені у захисті свого міста під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України, високопрофесійну та відважну оборону Міста-героя України Миколаєва, яка унеможливила захоплення ворогом Міста-героя Одеси.

* * * * *

Почесну відзнаку «За оборону Одеси» засновано міським головою цього року. Нею нагороджуються громадські організації, трудові колективи, мешканці міста Одеси та інших міст України, іноземні громадяни, які допомагають місту у боротьбі з російською агресією. 

Одесса благодарит героический Николаев и передает помощь