Новини

Останні події

Ще одна група дітей з Одеського дитбудинку направлена в безпечне місто. Фото, відео

Цими днями ще одну групу малюків проводжали з Одеси у безпечне місто. У свою першу подорож в Анкару відправляються 34 дитини з одеського Будинку дитини №3 разом з супроводжуючими особами. 

"Сьогодні наш обов'язок - берегти майбутнє України, що підкріплено також бажанням забезпечити нашим дітям добро, тепло та світло. Саме такий прийом забезпечать в турецькому спеціалізованому дитячому будинку.  Хочу подякувати першим леді України та Туреччини - Олені Зеленський та пані Ердоган, завдяки яким став можливим тимчасовий прихисток наших дітей в Анкарі", - наголосив Одеський міський голова Геннадій Труханов. 
 
Мер Одеси та одесити також висловлюють слова вдячності Посольству України в Туреччині, державним  службам України та Туреччини, громадській організації "Благомай". І, звісно, працівникам Будинку дитини, які погодилися залишити свої домівки в Одесі і повністю присвятити себе цим малюкам. Адже у них, крім держави, немає нікого.
 
-----
Раніше малечу з одеських дитячих будинків прийняла Литва - 46 дітей  та Чернівці - 59 дітей. 
Всім дітям забезпечені комфортні умови проживання та виховання, вони почуваються добре, а головне - знаходяться в безпеці.