Новини

Останні події

Мер Одеси зустрівся з членами Молодіжної ради нового скликання. Фото

7 лютого 2019 року відбулося перше урочисте засідання нового скликання Молодіжної ради, створеного при Одеському міському голові. Під час засідання члени Молодіжної ради принесли присягу з честю і гідністю представляти молодь міста, а також поспілкувалися з мером Одеси Геннадієм Трухановим, депутатами та керівниками профільних структурних підрозділів Одеської міської ради.

Під час діалогу були позначені напрями взаємодії органів влади і молоді міста, серед яких: формування молодіжної політики міста, участь у соціально-політичному житті міста, збереження історичної спадщини, спорт, туризм та багато іншого.

«Можна багато говорити про любов до Одеси, але ставлення до міста проявляється не в словах, а у вчинках. Ми з вами формуємо майбутнє нашого міста. Від вас залежить, яким воно буде. Коли є спільна мета і єдність, дуже важливо, хто поруч з тобою! Я бажаю вам єдності в роботі, у своїх ініціативах спиратися на законодавство України та враховувати інтереси людей, яких ви представляєте», - побажав членам Молодіжної ради Геннадій Труханов.


В оновленому складі Молодіжної ради 54 делегати від Парламенту старшокласників, вишів, громадських організацій, які в листопаді минулого року подали заявки і пройшли конкурсний відбір.