Новини

Останні події

Мер Одеси зустрівся з Молодіжною радою Харкова

4 квітня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з делегацією Молодіжної ради, створеної при Харківському міському голові, і депутатами Харківської міської ради. Харків'яни приїхали до нашого міста в рамках обміну досвідом з Молодіжною радою при Одеському міському голові.

На зустрічі в малому залі були присутні депутати та керівники структурних підрозділів одеської мерії, багато з яких - вихідці з Молодіжної ради попередніх скликань.
Під час діалогу Одеський міський голова наголосив на важливості міжміської взаємодії та обміну досвідом у молодіжному середовищі.
«Наші міста - мільйонники, у нас багато спільного. Ви - наше майбутнє. Такі зустрічі допомагають тиражувати передовий досвід, що дозволить нашим містам ставати ще кращими і комфортнішими для всіх містян, зокрема молоді», - звернувся Геннадій Труханов до молодіжних рад Харкова і Одеси.
Зі свого боку гості з Харкова передали одеситам привітання від Геннадія Кернеса з Днем визволення Одеси від нацистських окупантів і поділилися своїми враженнями від відвідин міста.

«Одеса - дуже тепле і ментально схоже на Харків місто. Ми давно підтримуємо відносини з Одесою, беручи спільну участь у різних міжнародних проектах. Така взаємодія пов'язує наші міста. І дуже здорово, коли ми бачимо загальний результат», - зазначив голова Молодіжної ради при Харківському міському голові Михайло Лазарев.

Після діалогу з молоддю Одеси і міською владою харків'яни були запрошені до Літературного музею на презентацію книги «Одеса 1941-1944. Невідомі сторінки», виданої в рамках святкування 75-ї річниці визволення Одеси від нацистських окупантів.

У рамках дводенного перебування в Одесі для Молодіжної ради і депутатів Харківської міської ради організовано відвідування Європейського ліцею, Центру надання адміністративних послуг (на вул. Косовській, 2д), організовані екскурсії містом та знайомство з одеськими визначними пам'ятками.

* * * * *
Минулого тижня представники Молодіжної ради при Одеському міському голові з метою обміну досвідом відвідали Харків.